Reserveren

Geplaatst op

Tarieven 2023 Het tarief per persoon per etmaal wordt verhoogd (van € 85) naar € 95. Dit is de prijs van logies inclusief drie maaltijden, koffie & thee en het gebruik van zalen met apparatuur. Hierbij komt het lakenpakket van €12,50 p.p. en de toeristenbelasting van 1€ p.p.p.n.


We hebben we ook opnieuw gekeken naar onze reserverings- en annulerings-regeling. We zijn blij dat we na de corona-sluitingen weer open zijn, maar we zien nog regelmatig annuleringen vanwege ziekte en/of besmetting. We proberen altijd soepel met annuleringen om te gaan, maar we streven ernaar de risico’s beter te spreiden. Om de beschikbaarheid van de ruimtes te kunnen garanderen en de Abdijhoeve te behoeden voor leegstand, gelden – als uitgangspunt – onderstaande voorwaarden.

Reserveren Bij reserveringen maken wij met u afspraken over dag en tijdstip van aankomst en vertrek en over het aantal gasten en de tarieven. Bij reservering voor na 2023 kan sprake zijn van prijsstijging.
Vanuit de Abdijhoeve ontvangt u een rekening voor een aanbetaling van € 250. Met uw aanbetaling wordt uw reservering definitief in de planning opgenomen.
Drie weken voor uw komst stemmen wij met u af met betrekking tot het definitieve aantal personen, de indeling van de ruimtes of eventuele andere wensen. Wij vragen u dan ook de lijst van de deelnemers en het programma aan ons op te sturen.
Voor een reservering van de Hooischuur of de Wagenschuur brengen we altijd minimaal 10 personen in rekening. Wilt u met meer dan 17 personen komen neem dan contact met ons op. Of dit mogelijk is hangt af van de totale bezetting. Wilt u de gehele Abdijhoeve reserveren, dan geldt een minimum van 25 personen.


Annuleren Bij annulering tot 3 maanden voor aanvang brengen we € 25 administratiekosten in rekening. Deze kosten worden verrekend met de reeds voldane aanbetaling.
Bij annulering tussen 3 maanden en 3 weken voor aanvang van het verblijf zal 50% van de afgesproken verblijfskosten in rekening worden gebracht.
Bij annulering daarna zijn wij genoodzaakt 100% in rekening te brengen.

Wij willen u als organisator of organisatie wijzen op de mogelijkheden van annuleringsverzekeringen. U kunt dit aan uw deelnemers voorstellen en ook als organisator is dit te overwegen. U blijft natuurlijk zelf verantwoordelijk voor deze keuzes; wij zijn genoodzaakt u bij annulering kosten in rekening te brengen. We vertrouwen erop dat u ook in 2023 (weer) een aangenaam en inspirerend verblijf zult hebben in de abdijhoeve. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u mailen :

reserveringen-abdijhoeve@willibrordsabdij.nl .
Op werkdagen zijn we van 08.00 – 12 00 uur ook telefonisch bereikbaar: 06 83 79 52 41

of  door onderstaande formulier in te vullen: