Maaltijden

Geplaatst op

(update juni 2023)

De Abdijhoeve serveert al geruime tijd uitsluitend vegetarische maaltijden.

Vanaf het nieuwe jaar 2023  is het ook mogelijk om te voldoen aan de toenemende vraag om glutenvrije en lactose-vrije maaltijden te serveren. Bij de afstemming over het definitief aantal deelnemers  – drie weken voor uw komst-  kunt u deze wensen omtrent  glutenvrije of lactosevrije maaltijden aan ons doorgeven aan:  reserveringen-abdijhoeve@willibrordsabdij.nl

Wij werken samen met een cateraar en kunnen op verzoek de ingrediëntenlijst in verband met  allergenen opsturen van betreffende maaltijd. U blijft zelf verantwoordelijk of dit past bij uw wensen, wij kunnen niet aansprakelijk gehouden worden: mocht u om medische redenen genoodzaakt zijn aanvullende of vervangende voeding  mee te brengen , kunt u gebruik maken van een koelkast en magnetron.

Extra voedingsmiddelen zoals havermelk of glutenvrije crackers die wij aanbieden worden niet in rekening gebracht, zo ook worden de door u meegebrachte voedingsmiddelen niet in mindering gebracht op uw factuur.  Voor alle duidelijkheid, aan onze gasten wordt gevraagd geen andere voedingsmiddelen of dranken mee te nemen anders dan die noodzakelijk zijn voor uw dieet.

Wij wensen u een fijn en inspirerend verblijf in Abdijhoeve Betlehem.