In onderstaand reglement vindt u de (belangrijkste) huisregels die binnen onze Abdijhoeve gelden. Wij vragen u deze regels te respecteren en te accepteren wanneer u ons met uw bezoek komt vereren.
“Respecteer ons huis zoals u uw eigen thuis respecteert”
Algemene regels
- Alle aanwijzingen van medewerkers, gastheren en gastvrouwen van de Abdijhoeve, die verband houden met huisregels, dienen te worden opgevolgd
- In geval van een ongeval is er BedrijfsHulpVerlening (BHV) aanwezig. De gastheer en/of gastvrouw is geïnformeerd en geïnstrueerd en schakelt de BHV-er in
- Blijf in geval van brand kalm. Meld brand bij de gastheer of gastvrouw, of sla de dichtstbijzijnde brandmelder in
- Verlaat bij het horen van een brandalarm direct het pand. Verzamel u op de parkeerplaats bij het daar aanwezige verzamelplaats-bord
- Ga een brand niet zelf blussen. Volg de instructies van gastheer en/of gastvrouw of de BHV-er op
- Het is niet toegestaan om onze nooduitgangen te gebruiken als zijnde normale in- en/of uitgangen
- Het is niet toegestaan om binnen de Abdijhoeve te roken, verdovende middelen of lachgas te gebruiken
• De Abdijhoeve is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van uw bezittingen
Regels met betrekking tot uw verblijf
- U kunt zich op z’n vroegst twee uur voor aanvang van uw programma inchecken bij de Abdijhoeve
- Alle kamers dienen ’s ochtends om uiterlijk 9.30u uitgecheckt te zijn
- Eventuele schade aan de kamers wordt aan u doorberekend, bij grote schade zullenwij u hiervoor een factuur sturen
- De Abdijhoeve is een gastenverblijf waar men in de geest van de Benedictijnenonderdak en maaltijden krijgt aangeboden. De tijdstippen van de maaltijden sluiten daarom aan bij de dagindeling van de St. Willibrordsabdij:
o Het ontbijt vindt plaats om 8.15u
o De warme lunch vindt plaats om 12.45u
o De avond maaltijd vindt plaats om 18.00u
o Alle warme maaltijden worden vegetarisch aangeboden.
Het bereiden van de maaltijden geschiedt door personeel van de Abdijhoeve of door de verantwoordelijk gastheer en/of gastvrouw. De bereiding vindt uitsluitend plaats in de centrale keuken
o Er kan geen gebruik gemaakt worden van de keukens door de gasten
o Door het grote aantal gasten kan aan persoonlijke dieet wensen geen gehoor worden gegeven