Abdijweekend - 2 - 4 feb - Door Kees Verduijn en Ina Hansum - Het goede leven: zegen ontvangen en delen

02feb(feb 2)16:0004(feb 4)14:00Abdijweekend - 2 - 4 feb - Door Kees Verduijn en Ina Hansum - Het goede leven: zegen ontvangen en delenHet goede leven: zegen ontvangen en delen

Activiteits Details

Vrijwel ieder mens verlangt naar bevestiging in zijn diepste zijn. Welke wegen zijn er om een meer bevredigend leven te leiden? En met dankbaarheid te aanvaarden wat het leven je biedt? In dit weekend staan we stil hoe we dit in ons persoonlijk leven kunnen laten weerklinken. Ofwel hoe we een meer ‘gezegend’ leven kunnen leiden. In de bijbel staan prachtige verhalen die we als voorbeeld nemen. We maken gebruik van woord-meditatie, contemplatieve stilte en creatieve en verbeeldende werkvormen. De verstilde omgeving van de abdij helpt ons in te keren.

Data: weekend 2 tot en met 4 februari 2024. : € 250,–

Kees Verduijn is als oblaat verbonden aan de st. Willibrordsabdij. Hij werkt als docent/ supervisor aan de Masteropleiding Contextuele Benadering. Hij begeleidt retraites voor o.a. collega’s en verkent ook met studenten de kloosterspiritualiteit. De abdij en de levende natuur zijn een plek van herademing en inspiratie.  Ina Hansum werkt als ambulant dienstverlener voor Auris (spraaktaal-problematiek en slechthorendheid). Door haar werk is zij bezig met tot spreken komen in taal en gebaar. Zij verkent vanuit deze achtergrond in haar eigen spiritualiteit hoe kleur, vorm, geluid, stilte en liturgie samenkomen in een geheel eigen taal die je diepste innerlijk aanraakt en om antwoord vraagt.

reserveren door een mail te sturen naar: reserveringen-abdijhoeve @ willibrordsabdij.nl

Meer

Tijd

2 (Vrijdag) 16:00 - 4 (Zondag) 14:00